page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Perawatan Banyu

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Perawatan Banyu

Katrangan singkat:

Kalium monopersulfat minangka peroksigen putih, granular, mili bebas sing nyedhiyakake oksidasi non-klorin sing kuat kanggo macem-macem panggunaan.Iki minangka bahan aktif ing umume oksidator non-klorin sing digunakake kanggo perawatan banyu sampah lan perawatan banyu ngombe.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Peraturan sing saya tambah ketat kanggo mbuwang banyu sampah lan krisis kelangkaan banyu sing saya tambah mbutuhake proses perawatan banyu sing lestari lan luwih efektif.
PMPS bisa ngrusak lan mbusak macem-macem polutan ing macem-macem spektrum industri.Ramah lingkungan sing apik banget, gampang digunakake lan transportasi, penanganan sing aman lan stabilitas sing apik nggawe PMPS minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi perawatan banyu.

Kinerja

Ngurangi senyawa sulfida ing limbah, kalebu hidrogen sulfida, merkaptan, sulfida, disulfida lan sulfit, bisa dioksidasi kanthi senyawa kalium monopersulfat kanggo nggayuh tujuan deodorisasi limbah.Kajaba iku, zat beracun kayata thiophosphonates bisa dioksidasi dening senyawa kalium monopersulfat.Senyawa kalium monopersulfat bisa kanthi cepet ngoksidasi sianida ing banyu limbah sing diprodhuksi dening elektroplating logam utawa produksi pertambangan, saengga trep lan ekonomis kanggo ngresiki lan ngobati banyu limbah kanthi senyawa monopersulfat kalium.
Senyawa kalium monopersulfat nduweni kaluwihan ing ngisor iki kanggo perawatan banyu:
(1) Ngandhut bahan aktif kanggo mateni virus, jamur, Bacillus, lsp.
(2) Kurang kena pengaruh kualitas banyu
(3) Ora ngasilake produk sampingan karsinogenik, teratogenik, mutagen sing beracun lan mbebayani
(4) Ngilangi senyawa sing mbebayani lingkungan
(5) Kualitas banyu sing luwih apik, bisa digunakake maneh
(6) Nyukupi syarat peraturan lokal babagan pembuangan sampah
(7) Suda biaya perawatan
(8) Kurang dikarepake ing proses perawatan sekunder
(9) Pengurangan bau

Water Treatment (2)
Water Treatment (1)

Natai Chemical in Water Treatment

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan senyawa kalium monopersulfate.Saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh klien perawatan banyu ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane perawatan banyu, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing ana gandhengane karo PMPS kanthi sukses.