page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Kolam Renang lan SPA

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Kolam Renang lan SPA

Katrangan singkat:

Senyawa kalium monopersulfat minangka peroksigen putih, granular, mili bebas sing nyedhiyakake oksidasi non-klorin sing kuat kanggo macem-macem panggunaan.Iki minangka bahan aktif ing umume oksidasi non-klorin sing digunakake kanggo oksidasi kolam renang lan spa / bak panas.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Kalium monopersulfate senyawa bisa digunakake sawise compounding ing kolam renang disinfeksi kanggo ngurangi isi Organic banyu.Banyu ing kolam renang / SPA dadi bening lan transparan sawise perawatan oksidasi senyawa monopersulfat kalium.Amarga PMPS ora ngandhut klorin, ora digabungake karo rereged organik kanggo mbentuk kloramina utawa ngasilake bau kloramine sing stimulasi.Uga nduweni efek nyandhet sing apik kanggo pertumbuhan bakteri lan ganggang ing banyu.

Kinerja

(1) Pengoksidasi non-klorin sing kuat (ora ngandhut klorin).
(2) Migunakake oksigen reaktif ("oksigen aktif") kanggo numpes rereged ing blumbang lan banyu spa kayata sing ditemokake ing kringet, cipratan lan lebu angin.
(3) Awit iku khlor free, iku ora bakal mbentuk klorin gabungan utawa chloramine gangguan lan ambu ora enak.
(4) Aplikasi sing tepat menehi kajelasan banyu sing apik.
(5) Rampung larut ing blumbang lan spa / banyu bak panas.
(6) Ora ngemot stabilisator (asam sianurat) utawa kalsium.
(7) Bisa nyuda alkalinitas lan pH liwat wektu.
(8) Penambahan PMPS sauntara nambah potensial oksidasi-reduksi.

Swimming pool and SPA (1)
Swimming pool and SPA (3)

Natai Kimia ing Bidang Kolam Renang/Spa Cleaning

Kanthi pangembangan China kanthi cepet, jinis lan jumlah polutan anorganik lan organik ing banyu saya tambah akeh, lan angel ngrusak sawetara polutan stabil kanthi cara degradasi tradisional.Mulane teknologi oksidasi majeng lair.Wis diakoni dening industri amarga kacepetan reaksi cepet lan ora ana polusi sekunder nalika digunakake.
Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan senyawa kalium monopersulfate.Saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh klien ing reresik kolam renang / SPA ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane ngresiki kolam renang/SPA, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing ana gandhengane karo PMPS kanthi sukses.

Swimming pool and SPA (2)