page_banner

Senyawa Potassium Monopersulfate Kanggo Perawatan Lumahing Lan Etsa Lembut

Senyawa Potassium Monopersulfate Kanggo Perawatan Lumahing Lan Etsa Lembut

Katrangan singkat:

Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan industri manufaktur papan sirkuit cetak kanthi cepet, jumlah lapisan papan sirkuit dicithak saya mundhak, ukuran papan sirkuit dicithak dadi luwih akeh, mula syarat pangolahan kanggo permukaan logam Papan sirkuit dicithak dadi luwih dhuwur lan luwih dhuwur.

Senyawa kalium monopersulfate bisa digunakake kanggo perawatan permukaan lan mikro-etching permukaan logam non-ferrous.Kang digunakake digunakake ing industri Papan sirkuit dicithak.Ora mung nambah kualitas papan sirkuit sing dicithak, nanging uga ningkatake efisiensi produksi, mula iku sistem ukiran mikro sing sampurna ing industri papan sirkuit cetak.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

PMPS bisa digunakake kanggo ngresiki lumahing copperplate dicithak Papan sirkuit lan jinis anyar agen mikro-etching.Keuntungan nggunakake PMPS yaiku:

(1) Efisiensi etch dhuwur.
(2) Umur dawa.
(3) Loading tembaga dhuwur.
(4) Ora dibutuhake stabilizer.
(5) Rinsibility apik.
(6) Efek etsa sing bisa dikontrol.
(7) Lumahing dianggep seragam.
(8) Trep kanggo nggunakake amarga etchant sawijining wis kelarutan gedhe, ora tetep sawise etching.
(9) Sifat kimia sing stabil lan gampang disimpen.
(10) Mbuwang limbah cair iku prasaja.
(11) Panggunaan senyawa kalium monopersulfate padha karo panggunaan produk persulfate, saengga ora perlu ngganti peralatan kanggo ngganti agen etsa.

Surface Treatment (1)
Surface Treatment (2)

Tujuan sing gegandhengan

Senyawa kalium monopersulfate akeh digunakake ing perawatan permukaan logam lan mikro-etching ing papan sirkuit sing dicithak.

Natai Kimia ing perawatan lumahing lan alus-etching Field

Sajrone pirang-pirang taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan Senyawa monopersulfat kalium.Nganti saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh klien ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane ing bidang perawatan permukaan lan etsa alus, Natai Chemical uga mlebu pasar sing gegandhengan karo PMPS kanthi sukses.