page_banner

Produk

Senyawa Kalium Monopersulfat

 

 

 

Senyawa kalium monopersulfat yaiku uyah telung kalium monopersulfat, kalium hidrogen sulfat lan kalium sulfat.Iku jenis free mili granular putih lan wêdakakêna karo acidity lan oksidasi, lan larut ing banyu.Jeneng liya yaiku Kalium peroksimonosulfat, senyawa Monopersulfat, PMPS, KMPS, lsp.

 

Kauntungan tartamtu saka senyawa kalium monopersulfat bebas klorin, saéngga ora ana risiko mbentuk produk sampingan sing mbebayani.Konstituen aktif yaiku uyah kalium saka asam Caro, peroxomonosulfate ("KMPS").Natai Chemical nduwe posisi utama ing produksi senyawa kalium monopersulfat ing saindenging jagad kanthi produksi pirang-pirang ewu ton taunan.

 

Formula Molekul: 2KHSO5•KHSO4K2SO4
Bobot Molekul: 614.7
CAS NO.:70693-62-8
Pakete:25Kg/ PP Bag
Nomer UN:3260, Kelas 8, P2
Kode HS: 283340

 

Spesifikasi
Oksigen aktif,% ≥4.5
Komponen aktif (KHSO5),% ≥42.8
Kapadhetan akeh, g / cm3 ≥0.8
Kelembapan,% ≤0.15
Liwat screening Amerika Serikat #20,% 100
Liwat screening Amerika Serikat #200,% ≤10
Nilai PH (25 ℃) 1% larutan banyu 2.0-2.4
Kelarutan (20 ℃) ​​g/L 280
Stabilitas,% mundhut oksigen reaktif / sasi <1

 

product-