page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Pretreatment Wol

Senyawa Kalium Monopersulfat kanggo Pretreatment Wol

Katrangan singkat:

Ing perawatan wool, senyawa kalium monopersulfate utamané digunakake kanggo wool shrink-tahan lan non-felting.Kauntungan saka senyawa kalium monopersulfat kalebu nyegah kuning, nambah padhang lan njaga rasa alus saka serat wol.Ing proses iki, pembentukan AOX ing banyu limbah uga bisa dicegah.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Cara klorin-resin paling akeh digunakake ing perawatan wool felt, sing nduweni efek apik ing modifikasi wol.Nanging, kanthi nambah kesadaran babagan perlindungan lingkungan, ditemokake yen metode klorin-resin gampang ngasilake senyawa organik halogen sing ngrusak lingkungan sajrone proses modifikasi wol, saengga ing mangsa ngarep, metode klorin-resin bakal dadi. diwatesi utawa dilarang.
Senyawa kalium monopersulfat biasane digunakake kanggo pretreatment wol kanthi resin shrinkproof.Ing proses iki, pamisah permukaan wol lan menehi karakteristik ion negatif, sing mbantu nyerep poliakrilik lan poliamida.Iki nyebabake karusakan wol luwih sithik tinimbang proses klorin lan ora ngrusak lingkungan.

Tujuan sing gegandhengan

Perusahaan Woolmark saiki promosi cara ngurutake preshrunk ing senyawa kalium monopersulfat / anggrek SW, minangka jinis metode skala larut banyu sing cocog.Cara kasebut bisa nyukupi syarat The Woolmark Company kanggo ngumbah mesin, sawise perawatan iki, kain wol alus, lan ora mbutuhake proses liyane.Kain wol uga tundhuk karo syarat The Woolmark Company babagan warna sing bisa dicuci nganggo mesin sawise dicelup.
Dibandhingake karo proses tradisional, proses perawatan shrinkproof wis kurang karusakan kanggo serat wool, lan wool dianggep lan banyu sampah Cairan perawatan ora ngemot khlor, lan ora ana polusi banyu sampah.Senyawa kalium monopersulfate luwih unggul tinimbang agen klorinasi umum ing ekologi lan toksikologi, lan minangka proses perawatan shrinkproof sing ramah lingkungan.

Kimia Natai ing Lapangan Pretreatment Wol

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan kalium Monopersulfate Senyawa.Nganti saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh klien ing industri tekstil ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane ing bidang pretreatment wol, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing ana gandhengane karo PMPS kanthi sukses.