page_banner

Aplikasi Inovatif Senyawa Potassium Monopersulfate - Perawatan Lemah

Aplikasi Inovatif Senyawa Potassium Monopersulfate - Perawatan Lemah

Katrangan singkat:

Perawatan Lemah minangka aplikasi anyar saka PMPS.Kalium monopersulfate ora mung stabil ing struktur, gampang diangkut lan biaya-efektif, nanging uga bisa diaktifake kanggo gawé radikal sulfat karo kapasitas oksidasi kuwat lan sawetara luwih saka adaptasi pH.Ing taun-taun pungkasan, metode remediasi lingkungan kanthi ngaktifake monopersulfat kalium kanggo ngasilake radikal sulfat wis akeh diteliti.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan Lemah - aplikasi anyar saka PMPS

Tani terus-terusan perennial lan panggunaan pupuk kandang sing ora disterilisasi lan pupuk organik nyebabake masalah lemah.Masalah kasebut nyebabake recrop potong sing serius lan macem-macem penyakit, sing mengaruhi pertumbuhan potong, lan malah nyebabake gagal panen.

Senyawa kalium monopersulfat bisa ngrusak polutan organik ing lemah, ngrusak lan ngrusak struktur bahan organik beracun, saengga zat-zat sing mbebayani bisa dibuang saka lemah utawa banyu lemah, utawa bisa diowahi dadi zat sing ora beracun/rendah.Kanthi cara iki, lemah sing kontaminasi bisa diobati lan didandani, lan entuk remediasi in-situ utawa remediasi ektopik.

Senyawa kalium monopersulfat uga bisa ngrusak polutan sing mbebayani kanggo lingkungan lan angel diurai kanthi cara biologis, kayata polychlorinated biphenyl (PCBS), polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs), pestisida, herbisida, pewarna (kayata malachite green, lsp. .), racun alga lan polutan liyane.

Saiki, ana telung jinis teknologi remediasi lemah:
(1) Teknologi remediasi fisik, kalebu dekontaminasi ventilasi, perawatan panas, lsp.
(2) Teknologi bioremediasi, kalebu fitoremediasi, remediasi mikroba, lsp.
(3) Teknik remediasi kimia, kalebu pamisahan vakum, pengupasan uap, reresik kimia, oksidasi kimia, lsp.
Teknologi remediasi fisik ora mung nggunakake akeh sumber daya manungsa lan materi, nanging uga ora bisa ngatasi antibiotik ing lemah.
Saiki, metabolisme mikroba minangka salah sawijining teknologi bioremediasi utamane kanggo mbusak polutan lemah.Nanging, amarga antibiotik nyandhet aktivitas mikroba, teknologi iki angel kanggo nggayuh bioremediasi ing lemah sing kontaminasi antibiotik.
Teknologi remediasi kimia bisa mbusak polutan kanthi nambahake oksidan ing lemah kanggo bereaksi karo polutan ing lemah.Dibandhingake karo remediasi fisik tradisional lan teknologi remediasi biologi, teknologi remediasi kimia nduweni kaluwihan sing jelas kayata implementasine sing trep lan siklus perawatan sing cendhak, utamane ing perawatan antibiotik ing lemah.
Kalium monopersulfate ora mung stabil ing struktur, gampang diangkut lan biaya-efektif, nanging uga bisa diaktifake kanggo gawé radikal sulfat karo kapasitas oksidasi kuwat lan sawetara luwih saka adaptasi pH.Ing taun-taun pungkasan, metode remediasi lingkungan kanthi ngaktifake monopersulfat kalium kanggo ngasilake radikal sulfat wis akeh diteliti.

Natai Kimia ing Perawatan Lemah

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan senyawa kalium monopersulfate.Saiki, Natai Chemical ngembangake panggunaan PMPS ing perawatan lemah uga.We welcome pelanggan kanggo nyoba kanggo nggunakake produk kita, lan uga welcome pionir industri kanggo ngrembug lan kerjo bareng karo kita.