page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Pembersih Gigi Tiruan

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Pembersih Gigi Tiruan

Katrangan singkat:

Senyawa kalium monopersulfat yaiku uyah telung kalium monopersulfat, kalium hidrogen sulfat lan kalium sulfat.Iku jenis free mili granular putih lan wêdakakêna karo acidity lan oksidasi, lan larut ing banyu.

Kauntungan tartamtu saka senyawa kalium monopersulfat bebas klorin, saéngga ora ana risiko mbentuk produk sampingan sing mbebayani.Konstituen aktif yaiku uyah kalium saka asam Caro, peroxomonosulfate ("KMPS").

Aplikasi utama PMPS yaiku ngresiki gigi tiruan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Sawise nganggo gigi palsu, lingkungan fisik alami ing tutuk pasien dirusak, kemampuan ngresiki oral dikurangi.Kalium monoppersulfate nduweni fungsi bleaching residu panganan lan owah-owahan warna organik.Ing tumindak kalium monoppersulfate, endapan organik èfèktif dioksidasi, kang ndadekake gampang dibusak.

Tujuan sing gegandhengan

Kalium monopersulfate minangka salah sawijining bahan utama ing produksi tablet pembersih gigi tiruan.Escherichia coli lan Candida albicans bakal dipateni dening senyawa kalium monopersulfate;Asil tes keracunan nuduhake yen senyawa kalium monopersulfat minangka zat sing kurang beracun, ora iritasi ing kulit, lan relatif aman.

Kinerja

1) Ngandhut partikel oksigen aktif lan bahan bactericidal, sterilisasi efisien lan bacteriostasis, ambegan seger, reresik jero saka dentures;
2) Copot ampas pangan, tartar lan tondo pengeling eling, lan èfèktif dissolve reregetan wangkal, supaya dentures resik lan higienis;
3) Komposisi kasebut entheng, ora ngrusak bahan tiruan.

Natai Chemical in Denture Cleaning Field

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan kalium Monopersulfate Senyawa.Nganti saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh manufaktur pembersih gigi tiruan ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane ing bidang reresik gigi tiruan, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing ana gandhengane karo PMPS kanthi sukses.