page_banner

Kalium Monopersulfate Senyawa kanggo Paper Repulping

Kalium Monopersulfate Senyawa kanggo Paper Repulping

Katrangan singkat:

Senyawa kalium monopersulfat minangka bantuan repulping sing kuat, mbantu ningkatake efisiensi pabrik kertas lan nglindhungi para pekerja pabrik kertas kanthi teknologi sing ramah lingkungan.

Kanggo nyebarake serat pulp kanthi efisien sajrone repulping, perlu mbusak WSR sing tahan banyu saka produk kertas.Iki bisa dadi angel banget.Bantuan repulping PMPS bisa mbantu.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Senyawa kalium monopersulfat wis digunakake ing pabrik pulp lan kertas minangka bantuan repulping WSR luwih saka 30 taun.Iki nyedhiyakake kombinasi kinerja repulping sing efisien lan pangolahan bebas klorin ing siji produk, ngoksidasi PAE tanpa ngrusak serat pulp.
Profil lingkungan lan safety sing nguntungake nggawe PMPS minangka pilihan sing lestari lan efektif kanggo ngrusak nilai kertas kekuatan udan.Nyatane, PMPS minangka bahan mentah pertama sing diverifikasi dening Green Seal kanggo ngilangi WSR ing kertas repulping.

Paper and pulp (1)
Paper and pulp (3)

Tujuan sing gegandhengan

Saiki, senyawa kalium monopersulfate biasane digunakake ing repulping kertas, produk kalebu tissue, andhuk, serbet, Filter kopi, Papan operator kekuatan udan, perawatan serat secondary.
Amarga sifat kimia PMPS sing serbaguna, bisa ngoptimalake kondisi repulping kanggo produk sing luwih tantangan.Contone, Papan wadhah Cairan, Papan operator, karton susu, label, Papan liner corrugated, kertas unbleached utawa produk dhuwur PAE-isi.

Kinerja

1) Bisa èfèktif ngatasi masalah karusakan kertas lan sampah kertas nggunakake maneh kertas kekuatan udan nggunakake PAE.
2) Bisa nyuda wektu ngalahake lan ngirit energi.
3) Sawise nggunakake, bisa langsung digunakake ing papermaking tanpa ngumbah, lan ora mengaruhi efek saka ukuran kertas utawa aditif liyane.

Kimia Natai ing Lapangan Repulping Kertas

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan senyawa kalium monopersulfate.Nganti saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh pabrik kertas lan pulp ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane ing bidang repulping kertas, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing ana gandhengane karo PMPS kanthi sukses.