page_banner

Kepiye cara ngenali monopersulfat kalium sing bener lan palsu?Marang sampeyan 10 kinerja penting kalium monopersulfate kanggo ngenali iku gampang

Kanthi umpan balik sing terus-terusan saka petani, kalium monopersulfate nggambarake kaluwihan ing ngisor iki ing proses panggunaan nyata:
1, Oksigen: senyawa monopersulfate kalium nyata dhewe ngandhut úa oksigen, bisa langsung nambah oksigen kanggo ngisor.
2, Oksidasi: Potensial elektroda standar (E0) kalium monopersulfate yaiku 1,85 eV, sing bisa ngoksidasi endapan ireng lan bahan organik liyane, lan nyuda generasi hidrogen sulfida, amonia nitrogen lan nitrit.
3, Bacteriostasis: iki saka karakteristik kalium monopersulfate dhewe, kang èfèktif bisa ngontrol Reproduksi bakteri ing lendhut ngisor lan banyu, lan ngurangi impact saka bakteri mbebayani ing ngisor lan banyu.Penting banget kanggo nyuda paningkatan total bakteri ing endhepan ing sawetara cilik terus-terusan kanggo nyegah panyebaran bakteri total lan heterotrofik kanthi cepet ing cuaca sing ora bisa dikendhaleni.
4, Transparent: iki prabédan penting banget antarane nyata lan palsu: nggunakake biasa saka kalium monopersulfate temenan bisa ndeleng sing ngisor dadi luwih ngeculke, transparent.Owah-owahan ing ngisor iki nambah kapasitas buffer ing ngisor banyu.Ing ngadhepi sawetara owah-owahan lingkungan njaba, kabeh ekologi banyu bakal duwe resistance kuwat.Nanging, lendhut ngisor bisa dadi kaku yen produk palsu digunakake kanthi rutin, sing nyuda kapasitas anti-buffering awak banyu.
5, Proliferasi: iki uga prabédan penting kanggo barang nyata lan palsu.Nggunakake kalium monopersulfate ajeg bisa Ngartekno suda produk pupuk, amarga kalium monopersulfate nyata bisa supaya bagéan saka bahan organik saka endapan sedimen bali banyu sawise oksidasi.Ing tangan siji, kalium monopersulfate bisa nyuda endhepan, ing tangan liyane, kalium monopersulfate bisa nyedhiyani materi kasedhiya kanggo ganggang lan mikroorganisme liyane ing banyu, supaya banyu tetep kesuburan.
6, Pemurnian banyu: amarga monopersulfate kalium nyata dhewe nduweni fungsi flocculation lan bacteriostasis, supaya dina kapindho sawise nggunakake produk, iku umume ketemu sing transparan banyu bakal apik.Kajaba iku, kanggo banyu lengket, monopersulfate kalium asli uga bakal nduwe efek pemurnian banyu sing apik banget.
7, Detoksifikasi: Asam organik lan surfaktan ditambahake ing sistem rumus senyawa monopersulfat kalium, sing bisa entuk efek mbusak macem-macem barang sing mbebayani ing awak banyu, lan bisa nduwe peran ing detoksifikasi.Nyatane, sawise nggunakake biasa, bisa diamati kanthi jelas.
8, Deodorization: monopersulfate kalium nyata bisa mbusak lan nyuda mambu amis banyu, alesan utama iku bisa èfèktif decompose sawetara bahan kimia ambu ora enak, kayata amonia nitrogen, hidrogen sulfida, sekresi ganggang mbebayani, etc. Ing kasunyatan, ing promosi saka produk kanggo panggunaan manungsa, kalium monopersulfate nduweni produk sing bisa digunakake kanggo deodorization jamban.
9, Tambah intake pangan: liwat saran petani ', kita ketemu sing ing dina suhu dhuwur, yen iwak suda intake pangan ing premis ora penyakit, petani kasebar senyawa kalium monopersulfate cedhak area loading utawa kabeh blumbang, iwak tambah pangan. intake ing akeh area blumbang.kita pangadilan pambuka amarga oksigen dipun bibaraken tambah, indeks mbebayani suda, mangkono faktor mekso pakan iwak suda lan pungkasanipun nambah intake pangan.
10, resistance penyakit: kalium monopersulfate ana minangka disinfectant ing awal penemuan.Nyatane, kandungan kalium monopersulfate sing dhuwur duweni efek mateni sing apik kanggo bakteri sing paling mbebayani.Ing praktis nggunakake, kita ketemu sing ing perawatan saka sawetara penyakit, wengi pisanan kanggo nggunakake medium lan dhuwur isi kalium monopersulfate ngisor modifikasi tablet, esuke kanggo nggunakake sawetara Cairan disinfectant, ing cara iki efek perawatan bakal nemen apik.


Wektu kirim: Mei-19-2022