page_banner

Apa sampeyan ngerti carane nggunakake disinfektan senyawa kalium monopersulfate kanggo ngganti ngisor?

Kalium monopersulfat uga bisa digunakake minangka perbaikan kualitas banyu lan perbaikan substrat breeding ing budidaya.Ing taun-taun pungkasan, Potassium monopersulfate wis dipromosekake kanthi bertahap, lan fungsine ing bidang budidaya kalebu owah-owahan dhasar, pangalihan banyu, kontrol ganggang lan liya-liyane.

222222
Tablet kalium monopersulfate, asring digunakake kanggo ngganti ngisor lan nambah oksigen

Khasiat utama

1 Degradasi nitrogen amonia, logam abot lan racun alga

Nitrogen amonia minangka racun sing beracun lan tumindak cepet.Yen konsentrasi ing getih ngluwihi 1%, iwak lan udang bakal mati.Kalium monopersulfater bisa ngrusak nitrogen amonia ing banyu kanthi cepet, supaya bisa nglindhungi kesehatan kewan akuatik.Iku uga detoksifikasi cepet saka racun-racun sing diprodhuksi sawise pati ganggang utawa racun logam abot ing banyu.

2 Cepet nambah oksigen terlarut ing blumbang

Nalika blumbang dumadakan hypoxia, nggunakake darurat senyawa kalium monopersulfate bisa dadi wektu cendhak wektu kanggo nambah jumlah gedhe saka oksigen, nyimpen nomer akeh dying iwak, urang lan crabs.

3. Ngilangi respon stres saka iwak, urang lan kepiting

Sawise nggunakake senyawa kalium monopersulfate, kualitas banyu mundhak, utang oksigen suda, oksigen terlarut tambah, lan kualitas urip iwak, udang lan kepiting saya apik banget.Bisa nyegah reaksi stres sing disebabake dening panas sing saya suwe, owah-owahan banyu akeh banget, udan terus-terusan, owah-owahan musiman utawa angin topan.

4 Digunakake kanggo mili banyu lan nambah energi banyu

Sawise aplikasi kalium monopersulfate, awak banyu dadi hyperoxic, lan oksigen terlarut ing udhara luwih gampang mlebu banyu.Ing wektu iki, kita ngomong yen "banyu urip" lan bisa nyukupi urip iwak lan udang.

5 Bisa mbusak "film lenga" ing lumahing blumbang

Inti saka film lenga yaiku materi organik, kayata ganggang mati ing banyu, ora bisa didegradasi lan nglumpukake ing permukaan banyu.Kalium monopersulfat bisa ngoksidasi kabeh lan ngasilake kolam sing seger.

6 Iki digunakake kanggo ngresiki banyu

Zat organik lan partikel ing banyu sing flocculated lan mboko sithik oxidized sawise aplikasi saka kalium monopersulfate, lan banyu dadi bening lan transparent.Kalium monopersulfate bisa ngatasi banyu abang, banyu ireng, banyu teyeng lan kahanan liyane.

3333
Kalium monopersulfat bisa ngrusak film lenga

7 Kanggo nyuda pH

Yen pH mundhak amarga nggunakake disinfeksi jeruk sing suwe, kalium monopersulfat bisa digunakake kanggo nyuda pH lan mbantu disinfeksi.Ganggang bisa dikontrol kanthi njaga pH antara 7,5 lan 8,8.


Wektu kirim: Mei-19-2022