page_banner

Label GHS

bebaya
Tetep metu saka tekan bocah-bocah
Waca label sadurunge digunakake

Mbebayani yen ditelan utawa yen dihirup.Bisa mbebayani yen kontak karo kulit.Nimbulaké burns skill abot lan karusakan mripat.Bisa nyebabake gangguan ambegan.Beracun kanggo urip akuatik kanthi efek tahan suwe.
Nyegah:Tansah wadah ditutup kanthi rapet.Aja ambegan bledug/asap/gas/kabut/uap/semprotan.Cuci sak tenane sawise nyerahke.Aja mangan, ngombe utawa ngrokok nalika nggunakake produk iki.Gunakake mung ing njaba ruangan utawa ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik.Aja ngeculake menyang lingkungan.Nganggo sarung tangan protèktif / sandhangan protèktif / protèktif mripat / rai.
wangsulan:Yen ditelan: Cuci cangkeme.Aja nyebabake muntah.Langsung njaluk bantuan medis darurat.Yen ing KULIT: Copot kabeh sandhangan sing kena kontaminasi.Langsung mbilas nganggo banyu nganti pirang-pirang menit.Cuci sandhangan sing wis kontaminasi sadurunge digunakake maneh.Langsung njaluk bantuan medis darurat.Yen dihirup: Copot wong menyang udhara seger lan tetep nyaman kanggo ambegan.Langsung njaluk bantuan medis darurat.Yen ing mripat: Langsung mbilas nganggo banyu kanggo sawetara menit.Copot lensa kontak, yen ana lan gampang ditindakake.Terus mbilas.Langsung njaluk bantuan medis darurat.Njaluk bantuan medis darurat yen sampeyan krasa lara.Perawatan khusus penting banget (pirsani instruksi pertolongan cemas tambahan ing lembar data safety).Ngumpulake tumpahan.
Lumbung:Tansah wadah ditutup kanthi rapet.Toko dikunci.
Pembuangan:Mbuwang isi / wadhah menyang sesuai karo peraturan nasional.
Deleng lembar data safety