page_banner

Pitakonan

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

MOQ kita adhedhasar panjaluk sampeyan.Lan kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo testing lan nyoba, yen produk ketemu requirement, sampeyan bisa sijine supaya terus karo perusahaan kita.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake dokumen kalebu Invoice Komersial, Dhaptar Kemasan, Bill of Lading, Asuransi, Negara Asal, lan dokumen liyane minangka panyuwunan pelanggan.

Apa wektu timbal rata-rata?

Sawise nggawe kontrak lan nampa remitment, kita bakal langsung ngatur manufaktur, lan petugas pabean bakal mriksa kargo sawise rampung produksi, lan banjur ngirim menyang pelabuhan paling cedhak kanggo ngenteni pengiriman.Kita bakal tansah nganyari kabeh informasi pangiriman.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita bisa nggawe pembayaran kayata TT, LC, lan liya-liyane.

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake paket ekspor kualitas dhuwur sing disertifikasi dening adat Tionghoa, palet bebas fumigasi kuwat banget sing bisa njupuk transportasi lan pengiriman sing adoh, kita nggunakake film plastik elastis lan tenan kanggo njaga negara integral produk.Saka lawang menyang lawang, kita njamin lan ngamanake produk kanthi lengkap lan padha.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Kita bakal milih jalur pengiriman sing efisien lan kompetitif kanggo ngirim kargo.