page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Lapangan Budidaya

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Lapangan Budidaya

Katrangan singkat:

Kalium monopersulfat minangka peroksigen putih, granular, mili bebas sing nyedhiyakake oksidasi non-klorin sing kuat kanggo macem-macem panggunaan.Fungsi utama produk PMPS ing budidaya yaiku disinfeksi, detoksifikasi lan pemurnian banyu, pangaturan pH lan perbaikan dhasar.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Potensial elektroda standar (E0) kalium monopersulfat yaiku 1,85 eV, lan kapasitas oksidasi ngluwihi kapasitas oksidasi klorin dioksida, kalium permanganat, hidrogen peroksida lan oksidan liyane.Mulane, kalium monopersulfate bisa mateni lan nyandhet wutah lan reproduksi virus, bakteri, mycoplasma, jamur, jamur lan vibrio ing banyu.Kajaba iku, dosis konsentrasi dhuwur nduweni fungsi mateni ganggang lan ngresiki banyu.Kalium monopersulfate bisa ngoksidasi banyu ing ferrous kanggo wesi ferric, manganese divalent kanggo manganese dioksida, nitrite kanggo nitrat, kang ngilangake karusakan saka zat iki kanggo kéwan akuatik lan ndandani ambu ora enak ireng saka endhepan, ngurangi pH lan ing.

Aquaculture Field (4)
Aquaculture Field (1)

Tujuan sing gegandhengan

Senyawa kalium monopersulfate akeh digunakake ing disinfeksi lan dandan ngisor budidaya.Saliyane ing bidang budidaya, saiki senyawa kalium monopersulfat uga digunakake ing lapangan kali, tlaga, waduk lan remediasi lemah.

Aquaculture Field (3)

Kinerja

Stabil banget: Ing kahanan panggunaan normal, meh ora kena pengaruh suhu, bahan organik, kekerasan banyu lan pH.
Safety digunakake: Ora korosif lan ora ngganggu kulit lan mripat.Ora bakal ngasilake jejak ing piranti, ora ngrusak peralatan, serat, lan pancen aman kanggo manungsa lan kewan.
Ijo lan perlindungan lingkungan: gampang rusak, ora ngregedi lingkungan, lan ora ngregedi banyu.
Ngilangi resistensi bakteri patogen: Sajroning lelara, para tani nggunakake racun maneka warna, nanging tetep ora bisa nambani penyakit kasebut.Alesan utama yaiku nggunakake disinfektan sing padha kanggo wektu sing suwe nyebabake resistensi bakteri patogen.Mulane, contone, ing penyakit refractory iwak lan udang ora bisa dadi perawatan apik, sampeyan bisa nyoba loro consecutive nggunakake produk kalium peroxymonosulfate, patogen bakal matèni.Kanggo nyegah Vibrio lan penyakit liyane, kalium monopersulfate duweni efek sing luwih apik, lan ora bakal nggawe resistensi patogen asli.

Natai Kimia ing Bidang Akuakultur

Swara taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan senyawa kalium monopersulfate.Nganti saiki, Natai Kimia wis cooperated karo akèh manufaktur produk dandan ngisor donya lan menang praise.Besides lapangan dandan ngisor, Natai Kimia uga lumebu pasar-related PMPS karo sawetara sukses.