page_banner

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Disinfeksi Kewan

Senyawa Kalium Monopersulfat Kanggo Disinfeksi Kewan

Katrangan singkat:

Kalium monopersulfat minangka peroksigen putih, granular, mili bebas sing nyedhiyakake oksidasi non-klorin sing kuat kanggo macem-macem panggunaan.Iki minangka bahan aktif ing umume oksidator non-klorin sing digunakake kanggo disinfeksi kewan kanggo babi, sapi, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Disinfeksi spektrum amba kanthi macem-macem efek: PMPS bisa digunakake kanggo mateni virus, bakteri lan spora, mycoplasma, jamur, lan ookista coccid, utamane cocog kanggo virus penyakit sikil lan tutuk, circovirus, coronavirus, virus influenza. (kayata flu burung), virus herpes , adenovirus, respiratory syncytial virus, enterovirus, hepatitis A virus, oral herpes virus, epidemic hemorrhagic demam virus, vibrio parahaemolyticus, jamur, jamur, E. coli, etc.

Animal disinfection (3)
Animal disinfection (4)

Tujuan sing gegandhengan

Iki digunakake kanthi wiyar ing disinfeksi peternakan kewan, kayata peternakan babi, sapi, wedhus, terwelu, pitik lan bebek.Disinfektan senyawa kalium monopersulfate nduweni kinerja sing sampurna ing reresik lengkap, disinfeksi, lan sterilisasi ing siji wektu, kalebu sterilisasi instrumen lan piranti, mbusak reregetan, ngumbah sandhangan, karesikan pribadi, disinfeksi ternak lan lumahing awak unggas lan disinfeksi banyu ngombe, minangka uga pencegahan lan perawatan penyakit bakteri.

Animal disinfection (1)

Kinerja

Stabil banget: Ing kahanan panggunaan normal, meh ora kena pengaruh suhu, bahan organik, kekerasan banyu lan pH.
Safety digunakake: Ora korosif lan ora ngganggu kulit lan mripat.Ora bakal ngasilake jejak ing piranti, ora ngrusak peralatan, serat, lan pancen aman kanggo manungsa lan kewan.
Ijo lan perlindungan lingkungan: gampang rusak, ora ngregedi lingkungan, lan ora ngregedi banyu .
Ngilangi resistensi bakteri patogen: Sajroning lelara, para tani nggunakake racun maneka warna, nanging tetep ora bisa nambani penyakit kasebut.Alesan utama yaiku nggunakake disinfektan sing padha kanggo wektu sing suwe nyebabake resistensi bakteri patogen.Mulane, contone, ing penyakit refraktori iwak lan udang ora bisa dadi perawatan sing apik, sampeyan bisa nyoba nggunakake rong produk kalium peroxymonosulfate sing terus-terusan. , patogen bakal mateni.Kanggo nyegah Vibrio lan penyakit liyane, kalium peroxymonosulfate duweni efek sing luwih apik, lan ora bakal nggawe resistensi patogen asli.

Natai Kimia ing Lapangan Disinfeksi Kewan

Sajrone pirang-pirang taun, Natai Chemical wis setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan Senyawa monopersulfat kalium.Saiki, Natai Chemical wis kerja sama karo akeh manufaktur produk disinfeksi kewan ing saindenging jagad lan entuk pujian sing dhuwur.Saliyane disinfeksi kewan, Natai Chemical uga mlebu pasar liyane sing gegandhengan karo PMPS kanthi sukses.