page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Madeg ing 2015, Hebei Natai Chemical Industry Co., Ltd dumunung ing Distrik Industri Kimia Circular ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei, China.Jembaré 13.000 meter persegi lan nduweni aset tetep 8 yuta dolar AS.Natai Chemical minangka perusahaan terintegrasi kanthi kemampuan R&D, manufaktur, dodolan, layanan, lan wis berkembang dadi produsen Potassium Monopersulfate ing Provinsi Hebei, kanthi kualifikasi ISO9001.
Natai Chemical wis mbangun laboratorium PMPS ing ngendi teknisi kanthi Gelar Master luwih saka 50%.Kanggo nambah kabisan R&D, Natai Chemical wis mlebu sawetara perjanjian kerjasama teknis karo universitas paling dhuwur ing China, kayata Universitas Zhejiang lan Universitas Ilmu lan Teknologi Hebei.Sajrone taun kasebut, kita wis nindakake proyek riset saka Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Hebei, lan wis nerbitake sawetara paten lan makalah jurnal inti.Natai Chemical nyedhiyakake investasi kanggo nggawe perusahaan berteknologi tinggi lan ramah lingkungan, lan nggunakake teknologi sing unggul kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi.Saiki, Natai Chemical duwe akeh pelanggan ing saindenging jagad.

about (6)
1-2110231H13B33

Minangka produk utama Natai Chemical, senyawa kalium monopersulfate digunakake digunakake ing disinfeksi ing ternak, farm aquaculture, kolam renang & SPA lan denture, dandan kualitas banyu ing rumah sakit, banyu ngombé lan limbah, micro-etching ing industri elektronik, kertas lan pabrik pulp, perawatan shrinkproof saka wool, etc.

Budaya Perusahaan

Nilai Inti

Safety, kualitas lan efisiensi

Konsep Manajemen

Manajemen sing ketat, kualitas layanan, kualitas pisanan, reputasi pisanan

sesanti

Ngupayakake pembangunan sing lestari lan entuk kepuasan pelanggan.

Pelanggan

Nyedhiyani pelanggan produk lan layanan profesional sing berkualitas, lan entuk pangerten, rasa hormat lan dhukungan pelanggan.

Value Nggawe kanggo partners

Natai Chemical percaya manawa karyawan, pemasok, pelanggan lan pemegang saham perusahaan minangka mitra penting.Natai Chemical setya mbangun hubungan win-win karo mitra.

Perusahaan kita bakal njunjung semangat perusahaan "pragmatic lan bebener-seeking, kamanunggalan lan maju" lan filosofi bisnis "manajemen ketat, layanan banget, kualitas pisanan, reputasi pisanan".Ngupaya langgeng Natai Chemical terus-terusan ningkatake awake dhewe lan mbayar maneh konsumen kanthi teknologi paling anyar kanggo ngasilake produk sing bermutu lan standar.Natai gelem nggawe brilliance karo kabeh pelanggan bebarengan!